Death Zone death zone yönetim
| Konu: Çatalağız Alımları Perş. Şub. 10, 2011 3:08 pm | |
| Çatalağız yeteneğine sahip olabilmek için puanınızın 90 ve üzeri olması gerekir. Bu dönem 3 çatalağız alınacaktır.
Yeteneğini alabilmek için, Karakter Adı Soyadı: Rp Puanı: Yeteneğini İsteme Nedeni: Yeteneğine Sahip Olunduğunu Düşünerek Yazılan Bir Rp(En az 6 satır): | |
|
Malcolm Mourier
| Konu: Geri: Çatalağız Alımları Perş. Şub. 10, 2011 7:56 pm | |
|
Karakter Adı Soyadı: Malcolm Mourier Rp Puanı: 90 Yeteneğini İsteme Nedeni: İyi yazabileceğimi ve kurgularıma katkıda bulunabileceğini düşünüyorum. Yeteneğine Sahip Olunduğunu Düşünerek Yazılan Bir Rp(En az 6 satır): Ortak Salonda bu saatte çıkmam yasaktı. Aslında çıkmış sayılmazdım halen. Şömineni karşısına oturmuş iç ısıtıcı sıcaklığı bir yandan içime çekiyor diğer yandan düşünceler denizinde boğuluyordum. Tam o sırada bir ses duymuştum. Neler olduğunu anlayamadığımdan ayağa kalkmış ve etrafıma bakınmıştım. Ardından cübbemi giyerek ve asamı alarak ortak salondan çıkmıştım. İşte yasak olan buydu.Ama maceracı olmam benim suçum değildi değil mi? Sessiz bir şekilde Hogwarts'ın duvarlarının arasında ilerlerken aniden karşıma çıkan yılanı görünce aniden duraksadım. O şokla elimdende düşürmüştüm asamı... Ardından konuşmayı denedim. Adeta yılanın beni dinlediğini hissedince bir şok dalgası daha çarpmıştı bedenime... Ben bir çatalağızdım...
En son Malcolm Mourier tarafından Perş. Şub. 10, 2011 8:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Rochella Renard
| Konu: Geri: Çatalağız Alımları Perş. Şub. 10, 2011 8:02 pm | |
| Roleplay'iniz yeterli uzunlukta değil. Bu yüzden başvurunuz kabul edilmedi. Rpg'nizi düzenleyerek yeniden başvurmanızı öneririm. | |
|
Malcolm Mourier
| Konu: Geri: Çatalağız Alımları Perş. Şub. 10, 2011 8:09 pm | |
| | |
|
Rochella Renard
| Konu: Geri: Çatalağız Alımları Perş. Şub. 10, 2011 8:19 pm | |
| | |
|